Purtarea unei perechi de lentile de contact
de Halloween este o idee SUPER,
dar trebuie sa tii cont de toate aspectele acestei completari a costumatiei.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le respecti, pentru a petrece fara griji:

  1. Aplica lentilele de contact de acasa! Oriunde ar avea loc petrecerea, trebuie sa ti cont de faptul ca nu toti pastreaza o igiena la fel de stricta ca tine. Evita sa-ti aplici lentilele in toalete publice sau alte locuri aglomerate, unde nu-ti poti curata si usca mainile corespunzator.

  2. De la curatarea mainilor pana la aplicarea lentilelor, evita contactul degetelor cu orice sursa de microbi. Iata 3 obiecte pe care trebuie sa le eviti cu orice pret: Manerul sau clanta de la intrare in toaletele publice (si nu numai), robinetul de la chiveta, telefonul tau (sau al altcuiva).

  3. Pastreaza intotdeauna la indemana accesoriile, in cazul in care vrei sa iei o pauza. Locurile in care se desfasoara astfel de petreceri (cluburi, baruri, locatii special amenajate, etc) reduc considerabil confortul purtarii lentilelor de contact. Clateste cu solutia special facuta pentru dezinfectarea si intretinerea lentilelor orice intra in contact cu ochii tai sau cu lentilele de contact (suportul si varfurile degetelor). Nu uita sa clatesti suportul in care pastrezi lentilele inainte de folosire, indiferent de conditiile in care l-ai pastrat sau de provenienta acestuia!

Distractie placuta de Halloween!

Pin It on Pinterest

Share This