Politica de confidentialitate

POLITICA / ACORD DE CONFIDENTIALITATE

CILTEA RADU INTREPRINDERE INDIVIDUALA („ochialbastri.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32740.

Toate informatiile furnizate de catre vizitatori, utilizatori sau clienti sunt confidentiale.
Ochialbastri.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale catre terti si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea scopului comercial in relatie cu fiecare client, individual.
Ciltea Radu Intreprindere Individuala, in calitate de proprietar si administrator al www.ochialbastri.ro respecta caracterul privat si normele de securitate ale prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679.
Ochialbastri.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta orice date furnizate de utilizatori si clienti numai in scopurile precizate, necesare desfasurarii activitatii.

Scopul colectarii de informatii personale:
– confirmare comenzi pentru achizitionare de produse in sistemul online;
– furnizare informatii suplimentare cu privire la produse si servicii;
– intocmirea de facturi si documente necesare pentru transport;
– transmiterea de oferte promotionale, mesaje publicitare si de marketing;
– realizare studii de piata si marketing in vederea imbunatatirii propriilor activitati;
– inregistrare membri;

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ochiablastri.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32740, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ochialbastri.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ochialbastri.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ochialbastri.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Clientul e obligat sa furnizeze datele necesare prin completarea formularului de comanda, acestea fiind necesare serviciului de contabilitate pentru intocmirea facturii si a documentelor pentru transport. Refuzul clientului rezulta in imposibilitatea livrarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Comerciant strict pentru relationarea cu clientul in scopuri comerciale si sunt comunicate numai colaboratorilor, ce presteaza servicii conexe incuzand dar nefiind limitate la activitati de transport, contabilitate, etc.
Ochialbastri.ro isi rezerva dreptul de a transmite datele cu caracter personal autoritatilor legale, in masura in care sunt solicitate cu scopul efectuarii de verificari justificative in baza legii.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Ciltea Radu Intreprindere Individuala, Str. Vasile Alecsandri Bl.5, Sc.A, Ap.11 Etaj 2, Fagaras, Judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor;
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

In cazul e-mailurilor de tip newsletter, clientul se poate dezabona solicitand acest lucru prin orice mijloc de comunicare sau utilizand linkul din partea de jos a newsletterului primit prin email.

Ochialbastri.ro foloseste Google Analytics ce colecteaza date anonime despre utilizatori. Politica lor de confidentialitate este disponibila la:
https://www.google.com/analytics/terms/us.html.
Puteti opta sa ca Google Analytics sa nu va urmareasca activiatea instaland plugin-ul de browser disponibil aici:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Terti precum Google si Facebook folosesc cookies pentru a livra anunturi bazate pe vizitele anterioare ale utilizatorilor aici sau pe alte situri.
Utilizarea de cookies de catre entitati precum Google si parteneri ai lor le permite sa livreze anunturi bazate pe vizite pe aces site si/sau pe alte situri.
Utilizatorii pot opta sa nu primeasca anunturi personalizate prin modificarea setarilor pentru reclame aferente conturilor de socializare utilizate. Utilizatorii se pot opune folosirii de cookies pentru a nu primi anunturi personalizate vizitand www.aboutads.info

Ochialbastri.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ochialbastri.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Orice informatie furnizata reprezinta acceptul clientului ca datele sale personale sa fie folosite de catre Comerciant in conformitate cu orice scopuri mentionate. In cazul in care clientul nu doreste colectarea datelor, are posibilitatea de a nu le furniza.


AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
CILTEA RADU INTREPRINDERE INDIVIDUALA PRELUCREAZA DATE CU CARACTER PERSONAL
IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE SI ESTE INSCRISA IN REGISTRUL DE EVIDENTA SUB NR.32740

Versiune actualizata: Sep 2017

Începând cu 1 ianuarie 2018, comenzile se plasează exclusiv online! Refuză

Pin It on Pinterest

Share This