Intrebari frecvente

›› CLICK pe intrebare pentru a vedea raspunsul!

[smart_faq]

 

17 Comentarii

 1. Nica Mădălina

  Cum returnez un produs?

  Răspuns
 2. baietasul_george

  Solutia in care se pastreaza lentilele se arunca in fiecare zi si se inlocueste cu alta solutie din flacon sau se schimba odata la o saptamina?adica daca astazi imi aplic lentilele iar seara inainte de culcare le scot si le pun in suporti este necesar sa arunc solutia din ziua anterioara si sa o inlocuesc cu una noua? Multumesc si astept un raspuns

  Răspuns
  • Ochialbastri.ro

   Buna,
   Fiecare strop de solutie se foloseste o singura data! De exemplu, nu clatiti lentilele cu solutia in care le pastrati peste noapte. In momentul in care scoateti lentilele din suport, aruncati solutia in care au stat. Iar inainte de a depozita lentilele in suport va recomandam sa-l clatiti cu cateva picaturi de solutie.
   Vedeti instructiunile pe care le-ati primit in pachet. Le gasiti si pe situl nostru AICI!
   O seara placuta!

   Răspuns
  • Alice

   Pot folosi ser fiziologic dacă nu am alceva la indemana?

   Răspuns
 3. Dorcea Alina

  Am cumparat recent de la dvs lentile.Este normal sa mi se inroseasca ochii ?mentionez ca e prima data cand mi-am pus lentile

  Răspuns
  • Ochialbastri.ro

   Nu, nu este normal! Sunt multe situatii in care ochii pot sa se inroseasca (precum iritare la aplicare) dar cel mai bine este sa consultati un oftalmolog, URGENT!
   Cititi cu atentie instructiunile pe care le-ati primit in pachet (disponibile si AICI) si respectati cu strictete regulile de igiena.

   Răspuns

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This