Politica de confidentialitate

POLITICA / ACORD DE CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile furnizate de catre vizitatori, utilizatori sau clienti sunt confidentiale.
Comerciantul se angajeaza sa nu transmita datele personale catre terti si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea scopului comercial in relatie cu fiecare client, individual.
Comerciantul, in calitate de proprietar si administrator al www.ochialbastri.ro (www.lentile-contact.net) respecta caracterul privat si normele de securitate ale prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001.
Comerciantul se obliga sa administreze in conditii de siguranta orice date furnizate de utilizatori si clienti numai in scopurile precizate, necesare desfasurarii activitatii.

Scopul colectarii de informatii personale:
– confirmare comenzi pentru achizitionare de produse in sistemul online;
– furnizare informatii suplimentare cu privire la produse si servicii;
– intocmirea de facturi si documente necesare pentru transport;
– transmiterea de oferte promotionale, mesaje publicitare si de marketing;
– realizare studii de piata si marketing;
– inregistrare membri;

Clientul e obligat sa furnizeze datele necesare prin completarea formularului de comanda, acestea fiind necesare serviciului de contabilitate pentru intocmirea facturii si a documentelor pentru transport. Refuzul clientului rezulta in imposibilitatea livrarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Comerciant strict pentru relationarea cu clientul in scopuri comerciale si sunt comunicate numai colaboratorilor, ce presteaza servicii conexe incuzand dar nefiind limitate la activitati de transport, contabilitate, etc.
Comerciantul isi rezerva dreptul de a transmite datele cu caracter personal autoritatilor legale, in masura in care sunt solicitate cu scopul efectuarii de verificari justificative in baza legii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de: dreptul la informare, dreptul de acces la date cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. In acelasi timp, clientul este indreptatit sa se opuna prelucrarii datelor personale cu caracter privat si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi clientul trebuie sa ne adreseze o cerere scrisa, datata si semnata.

In cazul e-mailurilor de tip newsletter, clientul se poate dezabona solicitand acest lucru prin orice mijloc de comunicare sau utilizand linkul din partea de jos a newsletterului primit prin email.

Orice informatie furnizata reprezinta acceptul clientului ca datele sale personale sa fie folosite de catre Comerciant in conformitate cu orice scopuri mentionate.
In cazul in care clientul nu doreste colectarea datelor, are posibilitatea de a nu le furniza.

Clientul se obliga sa respecte confidentialitatea cu privire la existenta si prevederile prezentului. In cazul in care Clinetul divulga total sau partial continutul acestui accord si/sau ale actelor sale aditionale catre o terta persoana, cu exceptia autoritatilor publice cand acestea solicita aceste date, este dator sa repare prejudiciile pricinuite Comerciantului, in conditiile legii.


AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
CILTEA RADU INTREPRINDERE INDIVIDUALA PRELUCREAZA DATE CU CARACTER PERSONAL
IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE SI ESTE INSCRISA IN REGISTRUL DE EVIDENTA SUB NR.32740

Versiune actualizata: Feb 2015

Pin It on Pinterest

Share This